Domácnost nechte na nás a užijte si prázdniny se svou rodinou.

Ve čtvrtek začínají letní prázdniny a je na čase po dlouhém „sedění“ doma si je užít a vyrazit s rodinou na dovolenou.

Trápí vás že jste v tom frmolu nestihli uklidit domácnost, vyžehlit, umýt okna nebo vyměnit žárovku či přivrtat poličku?

Nezoufejte a objednejte si naše Super sousedy.

Supersoused.cz je unikátní způsob, jak nabízet a dostávat sousedskou pomoc pro vaši domácnost. Je to způsob, jak lidé mohou pomáhat lidem a ušetřit přitom peníze i čas.

Potřebujete Super Souseda?

Stačí když zadáte svůj požadavek, úkol nebo problém, se kterým si nevíte rady na našem webu. Super Sousedi vám rádi navrhnou řešení a nabídnou svou pomoc. Vy si už jen vyberete tu nabídku, která nejvíc vyhovuje vašim požadavkům. Po zaplacení pak už jen počkáte na mistra, který splní úkol podle vašeho zadání. Abyste neměli s placením žádný problém, mistra vyplatíme až ve chvíli, kdy potvrdíte, že jste spokojený.

Pokud ne, vrátíme vám peníze zpět, a to je fér.

A v čem jsou výhody využití portálu Supersoused.cz?

Víte, kolik zaplatíte, rychlost zhotovení, čas realizace si vybíráte sami dle svých možností. Sousedé jsou povinni nastavovat konečné ceny podle charakteru zadané zakázky. Supersoused.cz garantuje, že zakázka bude sousedovi vyplacena až poté, co obě strany potvrdí bezproblémové dokončení práce. Sousedé reagují rychle, nemusíte tak dlouho čekat na realizaci. Pokud by přeci jen něco neproběhlo podle vašich představ, obraťte se na naši Zákaznickou péči. Jistě potíž vyřešíme.

Jaké služby Supersoused.cz nabízí?

Super Soused nabízí zákazníkům prostřednictvím zaregistrovaných sousedů pomoc s běžnými domácími pracemi, například montování a skládání nábytku, úklid domácnosti, vyklízení garáže či sklepu nebo mytí oken. Pomůže s malováním bytu, instalatérskými službami, výměnou zámku, opravou spotřebičů či navrtáním poličky. Okolo domu poseká, umyje auto, naštípe dřevo, vyčistí bazén… zkrátka všechno, na co vy nemáte čas, chuť anebo na to jednoduše nestačíte. Svou pomoc poskytují nejčastěji zákazníkům běžní lidé – sousedi, ale i firmy.

Tak už neváhejte a nechte vaši domácnost na nás.

 

 Zadat zakázku

 

Komentáře