Super Soused výhra

Vidíte to všude. Pořád samá soutěž. Tam můžeme vyhrát auto, tady slibují nejnovější mobil nebo nejlepší kosmetiku, případně nějaké jiné cetky, které nás zpravidla ani nezajímají. Ono totiž výhra druhé mikrovlnky či třetí televize do bytu kdovíjak nenaplní naše potřeby, i když samozřejmě potěší. Člověk, který něco vyhrál, by se ale měl hlavně cítit jako vítěz – nebo ne?

Nejlepší je samozřejmě získat něco, co se vám opravdu hodí. Třeba když si potřebujete nutně koupit brýle, protože ty staré se vám rozpadly, a zrovna narazíte na soutěž o brýle, zúčastníte se a opravdu je vyhrajete. To bude radosti, že?

A přesně tohle vám všem chceme nabídnout. Teda bez těch brýlí.

Jak hrát a zvítězit?

Říká se, že nic není jen tak, ale tentokrát je to opravdu jednoduché. Pokud jste se dostali až na naši stránku, tak určitě řešíte nějaký problém v domácnosti. Může to být třeba vymalování bytu, složení nábytku, chcete se přestěhovat, vyměnit baterii, sifonu a klidně i něco komplikovanějšího – jako třeba vybourání příčky či dokonce přestavba. A můžete si vymyslet i něco vlastního, třeba uklidit nepořádek po noční párty dřív, než se vrátí rodiče J

Pokud máte pocit, že bychom vám dovedli s něčím pomoci – a také umíme – tak jste udělali první krok ke své výhře – a není to jen tak nějaká výhra! Vyhrát můžete práci našich Super Sousedů, a to celkově až 10x 5000 Kč. Už je to zajímavější?

Máte to raz dva – navštívíte stránku Super Souseda a zadáte svoji zakázku, abychom vám vyřešili váš problém nebo úkol. Následně stačí, jak je vidět na obrázku, když zkopírujte link své zakázky a vložíte  jej na stránku Super Souseda na Facebooku.

sdílet soutěž

A teď už stačí jen čekat.. Vlastně ne, nečekat! Je sice pravda, že pět z vás odměníme podle toho, jak se nám bude zdát, že právě vám výhra nejvíce pomůže, ale dalších pět cen vyhrají ti z vás, kteří budou mít na Facebooku u své zakázky nejvíc „lajků“.

Tak co, jdete do toho? Držíme vám palce, ať se s námi cítíte jako opravdoví vítězové!

Komentáře