sousede.cz

Sousedé.cz Sousedům 🙂

Bydlíte v paneláku nebo bytovce a potřebujete se na něčem rychle domluvit nebo sdílet důležité dokumenty?

Zkuste portál Sousedé.cz – a to buď pro své bytové družstvo/společenství vlastníků (BD/SVJ) anebo jako uzavřenou síť pro skupinu Vašich kamarádů.

Webový portál www.sousede.cz nabízí snadné řešení pro řízení a komunikaci v rámci SVJ a BD. Výbor i členové společenství či bytového družstva zde mohou bezplatně sdílet a získat informace ohledně domu, ve kterém bydlí, nebo bytu, který pronajímají. Rychle se tak dozvíte, kdy nepoteče voda, nebo kdo chce pronajmout svou garáž. Na Sousedech je na jednom místě elektronická komunikace s obyvateli domu, možnost uspořádat nezávaznou anketu nebo nahlásit závadu správci.

Na portálu Sousedé.cz si založíte své malé webové stránky, na kterých můžete zveřejňovat informace například o členské schůzi. Pokud jako správce stránek napíšete na nástěnku důležitou zprávu, všem členům vašeho BD/SVJ přijde na e-mail upozornění. Tak už nebudete muset obíhat každý vchod a lepit na něj cedulky, které stejně brzy spadnou.

Na Sousedech sdílíte obsah pouze s Vašimi členy, nikdo cizí se do vašeho BD/SVJ nedostane. Registrace Vám zabere ani ne 10 minut. Všechny členy jednoduše naimportujete z katastru nemovitostí či z Vaší evidence včetně kontaktů. Poté na e-maily Vašich členů odešlete pozvánku a jen sledujete, kolik sousedů se zaregistrovalo a aktivně stránky využívá.

Kromě správy vašeho BD/SVJ můžete na stránkách využít realitní portál s více než 75.000 nemovitostmi s hodnocením lokality, kde dům či byt stojí a to přímo od uživatelů portálu Sosuedé.cz, tedy od lidí, kteří tam skutečně bydlí.

Dále na stránkách naleznete magazín o bydlení a radách pro vedení a členy společenství vlastníků a bytových družstev. Také se můžete dozvědět o novinkách v legislativě, či o možných dotacích.

To vše je pro registrované uživatele zdarma.

Komentáře