Super Soused je unikátní služba sousedské výpomoci, která Vám může ušetřit spoustu cenného času a začátek školního roku zpříjemnit.

Pomalu se nyní rodičům rozjíždí každoroční poprázdninový kolotoč. Škola, práce, kroužky domácnost…

Službu Super Soused můžete využít k jakýmkoliv domácím pracím. Pokud se Vám doma stále zvětšuje seznam úkolů, které jsou potřeba udělat, je ten nejvyšší čas na Super souseda.

Jak Super Soused funguje?

Je to jednoduché. Stačí zadat zakázku, která je nezávazná a zdarma. My Vás propojíme s šikovnými sousedy z Vašeho okolí.

K tomu, abyste si mohli objednat služby prostřednictvím Super Souseda, je potřebná registrace na naší stránce a vytvoření si vlastního profilu. Následně zadáte do systému svou zakázku a specifikujete své požadavky na kutilské práce/služby, se kterými potřebujete pomoci. Registrace a zadání poptávky je pro Vás zcela zdarma.

Super sousedé Vám pošlou své nabídky. Navrhnou řešení a také částku, za kterou Vám pomůžou. Vy si jen vyberte toho nejlepšího!

Jaké služby nabízíme?

Super Soused nabízí zákazníkům prostřednictvím zaregistrovaných sousedů pomoc s běžnými domácími pracemi, například úklid domácnosti, vyklízení garáže či sklepu nebo mytí oken. Pomůže s montáží nábytku, malováním bytu, instalatérskými službami, výměnou zámku, opravou spotřebičů či navrtáním poličky. Okolo domu poseká, umyje auto, naštípe dřevo, vyčistí bazén… zkrátka všechno, na co vy nemáte čas, chuť a nebo na to jednoduše nestačíte. Svou pomoc poskytují nejčastěji zákazníkům běžní lidé – sousedi, ale i firmy.

Jak objednat služby nabízené přes Super Soused?

Zadejte zakázku, kde popište, co od souseda potřebujete. Jakmile si svého souseda (hodinového manžela, řemeslníka, instalatéra, paní na úklid či jiného zhotovitele) vyberete, za službu předem zaplatíte do naší úschovy. Vaši platbu uschováme až do doby úspěšné realizace. Po zadaní Vaší zakázky, máte až 14 dní na výběr svého souseda. Jakmile akceptujete nabídku jednoho ze sousedů, má soused 3 dny na potvrzení Vaší objednávky.

Je služba nabízená portálem Super Soused bezpečná?

Ve chvíli, kdy si zákazník od souseda (zhotovitele) objedná službu, peníze za ni posílá do naší úschovy. Ty budou sousedovi vyplaceny až po zrealizovaní práce a oboustranném potvrzení, že práce byla vykonaná v pořádku, včas a podle dohodnutých podmínek.

Proč se platí předem?

Super Soused garantuje bezpečnost pro své dodavatele i zákazníky. Proto jsou peníze za služby u nás po celý čas v naší úschově. Zákazník má tak jistotu, že v případě nedodání práce, která byla dohodnutá v podmínkách, nebudou peníze sousedovi (zhotoviteli) odeslané. Soused (zhotovitel) má zase jistotu, že finanční odměna za jeho služby je u nás v úschově a po dokončení práce mu bude odeslaná na účet.

Jak si Super Soused prověřuje sousedy?

Uchováváme databázi registrovaných sousedů (zhotovitelů). Sousedé, s kterými jsou zákazníci nespokojeni, nebo nepracují kvalitně a jsou nespolehliví, nemají na stránkách Super Souseda místo.

Usnadněte si letos poprázdninový stres a Zadejte si zakázku

 

 

Komentáře