Supersoused.cz

Supersoused.cz nabízí všechna řemesla pod jednou střechou.

Supersoused.cz je intuitivní a k objednávce stačí pár kliknutí. Na výběr máte z několika nabídek a vše je rychlé spolehlivé. Udělejte si čas na sebe a své blízké v této nelehké době a práci nechte na nás.

Nic neodkládejte, jsme tu pro Vás

Tento podzim je jiný než ty loňské. Tím, že jsme více doma, máme více času na provzdušnění domu a vytřídění nepotřebných věcí, jak už jsme psali v minulém článku na blogu. S tím vším jsme připraveni Vám pomoci.

Vyklízení a stěhování

Supersoused.cz Vám pomůže jak s vyklízením bytů, sklepů, tak se stěhováním a odvozem starých věcí do sběrného dvora.

Úklid

Supersoused.cz Vám pomůže i s předvánočním úklidem nebo generálním úklidem bytu či domu. Stačí zadat zakázku s Vašimi požadavky a vybrat si s několik nabídek našich Super sousedů. Mytí oken, žaluzií, trouby, žehlení a veškeré domácí práce naši Super sousedé zastanou. Nakonec Vám naši Super sousedé i vymalují a vše po sobě samozřejmě uklidí.

Zahrada a okolí domu

Na podzim je i potřeba zazimovat zahradu, shrabat opadané listí, připravit dřevo na zimu a uklidit kůlnu, aby byla připravena na jaro, až zahrada zase rozkvete. I o tyto práce se postará Supersoused.cz. Terénní úpravy okolo domu, terasy a chodníky, drobné stavební práce nechte také na našich Super sousedech.

Montáže

Pokud stále odkládáte objednání nového nábytku a nechce se Vám do montování nebo nechcete čekat, až bude mít někdo na montáž čas, tak už nečekejte. Supersoused.cz nabízí montáže téměř hned . Jakmile si zadáte zakázku, ještě týž den si vyberete z nabídek našich Super sousedů. Vybírat můžete dle hodnocení našich Super sousedů. Naše Super sousedy hodnotí přímo zákazníci, je tedy transparentní a pravdivé. Dále se můžete rozhodnout také podle nabízené ceny. Montáže kuchyní nejsou také žádný problém. Kuchyni Vám smontujeme, spotřebiče zapojíme a vánoční cukroví můžete péct už v novém.

Zadat zakázku

Komentáře