Super Soused montáž nábytku

Potřebujete dopravu nábytku z obchodu domů?

Nemáte vlastní auto nebo chcete ušetřit a neplatit zbytečne moc? Občas i ty jednoduché věci můžou být zbytečně komplikované. Dejte šanci některému ze Super Sousedů – tak jako paní Hanka.

Hanka si po Vánocích chtěla udělat radost a koupit si novou postel. Vyhlédla si jednu podle svého vkusu. Nemá ale auto. Přemýšlela, že by si zaplatila dopravu přímo u nábytkářské firmy, jenže cena nebyla ideální. A ještě bylo potřeba čekat. Postel koupila za 21 970 korun. Jenže doprava z Černého Mostu na Prahu 5 na Barrandov by ji stála dalších 1 250 korun.

Nikdo z Hančiných přátel neměl dost velké auto na to, aby se v něm dala postel převézt.

“Zkoušela jsem hledat možnosti jiné dopravy všude možně na internetu, až jsem narazila na Super Souseda. Podala jsem si inzerát na odvoz nábytku a čekala, co se bude dít. A jestli se někdo ozve. Netrvalo ani půl dne a ozval se pán s dodávkou, že by mi tu postel klidně odvezl za pětistovku. Ani jsem na další nabídky nečekala.”

Paní Hanka si se svým Super Sousedem domluvila den a čas, kdy zajedou do IKEA a postel vyzvednou. “Vše probíhalo naprosto bez problémů. Pán byl milý, velmi ochotný a dokonce se nabídl, že mi postel sestaví.”

Hanka tak ušetřila 750 korun a ještě ten samý den spala ve své nové posteli.

Potřebujete i vy pomoct?

Zadejte svůj úkol, napište, co potřebujete a vyberte si svého Super Souseda – šikovného kutila, který vám pomůže za sousedskou cenu.

Komentáře