Super soused nechodí nabídky

Zadali jste si úkol a nechodí vám nabídky?

Neklesejte na duchu, řekl by klasik. Někdy se to stává. To ale neznamená, že si neumíme poradit. Podívejte se na nejčastější příčiny proč tomu tak je a taky způsoby jak to odstranit.

Podívejte se na detaily vašeho úkolu

 

detail zakázky

Pokud váš úkol vypadá podobně, jako na obrázku výše, může být těch důvodů hned několik.

Málo detailů

Klidně se může stát, že v úkolu máte málo detailů a naši mistři vlastně ani neví, co by vám nabídli, nebo co by se měli zeptat.

V tom případě doporučujeme co nejlíp a nejvíc specifikovat váš úkol. Mohlo by to být třeba takhle:

„Potřebovala bych uklidit dvoupokojový byt. Ono toho asi moc k práci nebude, je na to nemám čas. V podstatě jde o kuchyni propojenou s obývákem a o ložnici. Všude je nutné utřít prach a proběhnout vysavačem. Dále v kuchyni je zapotřebí umýt celou linku a vydrhnout sporák. V ložnici bych potřebovala převléct peřiny, vyvětrat je a vyžehlit prádlo v koši. Je tam asi 15 triček 5 blůz a dvoje kalhoty. V obýváku bych poprosila vyklepat dva malé metrové koberečky a před vysáváním vytřít podlahy.„

Dalším problémem může být zadaná suma za práci

Očekávanou cenu jste mohli vložit špatně, protože vám třeba utekla jedna nula, nebo jste měli mylnou představu o tom, co vámi zadaný úkol obnáší a suma se zdá našim mistrům nízká.

V takovém případě máte dvě možnosti. První je zvýšit očekávanou sumu, druhou možností je očekávanou sumu vůbec neuvádět. V tom případě se na vás obrátí naši mistři s nabídkou, jakou by si představovali oni a je na vás, kterého si pak vyberete.

Posledním může být Vaše nízké hodnocení

Po každém zadaném úkolu přichází hodnocení jedné i druhé strany, tedy zadavatele i mistra. Pokud vše proběhne jak má, hodnocení jsou vysoká. Pokud ne, vznikají komplikace.

S tím už pomoct neumíme, můžeme vám ale poradit: pokud zadáváte jakýkoliv úkol, zkuste jej specifikovat co nejpřesněji.. Když totiž na místě dojde ke sporu, vy máte pocit, že vám Super Soused nevyšel vstříc a náš mistr má pocit, že nechce dělat navíc, protože za to nedostane zaplaceno.

 

Zkuste využít našich rad a uvidíte, že nabídky přijdou. A pokud ne, zkuste nás kontaktovat, třeba něco vymyslíme.

Komentáře