Super Soused hodnocení

Hodnocení Super Sousedům pomáhá

Jistě jste si všimli, že zákazníci i Super Sousedé mají ve svém profilu zlaté hvězdičky. Jak říká Chuck Norris – to není náhoda 🙂 Pojďme se podívat na to, k čemu jsou hvězdičky užitečné a proč je dobré, když Super Souseda nebo zákazníka ohodnotíte.

Každý Super Soused může získat po realizaci zakázky hodnocení – plný počet hvězdiček za dobře odvedenou prací, férové jednání a přátelský přístup. A podobně to funguje i u hodnocení zákazníků – Super Sousedé oceňují jejich přístup k nim samotným i férové jednání.

Oboustranné hodnocení po vykonané práci je velmi důležité, především pro ostatní uživatele portálu www.supersoused.cz. Zákazníci si často vybírají šikulu, který jim přijde domů pomoci s kapajícím kohoutkem, vymalovat nebo uklidit nejen podle ceny, ale důležité je pro ně i hodnocení od ostatních uživatelů. Zajímá je, co všechno už Super Soused zrealizoval, jak byli předchozí zákazníci spokojeni a nebo jestli byl Super Soused dochvilný, protože i to je pro mnoho lidí velmi důležité.

Když v cenových nabídkách vidíte, že vám nabízí svou práci Super Soused, který má pouze jednu hvězdičku a přitom jej hodnotilo již několik uživatelů, moc důvěry to ve vás nevzbudí. I proto nakonec vyberete Super Souseda se skvělým hodnocením, i kdyby to bylo za víc peněz.

Stejně tak mnohý Super Soused nedá nabídku zákazníkovi, u kterého měli jiní kutilové problém a nebo byl nepříjemný.

V hodnocení Super Sousedů je síla!

Dokončil u vás Super Soused zakázku? Neváhejte a přidělte hodnocení Super Sousedovi. Pomůžete mu tak získat další zakázky. Buďte ale vždy upřímní a hvězdičky udělte podle skutečnosti. Ostatní zákazníci si pak můžou vybrat správně. I Vám se v budoucnu při další zakázce bude spravedlivé hodnocení hodit.

Nováčci ale nemusí mít strach. Zákazníci ocení, pokud si vyplníte celý svůj profil, necháte si u nás ověřit vaši identitu a své cenové nabídky vždy dobře popíšete. Je taky dobré zákazníkovi zodpovědět jeho otázky v diskuzi. Zákazníci si před výběrem toho pravého Super Souseda pečlivě studují jeho profil, co nabízí a často je zajímá i proč se rozhodli být Super Sousedem. Zajímavou informací pro ně také bývá, jestli se prací, kterou nabízejí, živí i v reálném životě nebo jestli je kutilství třeba „jen“ jejich celoživotním koníčkem.

Děkujeme vám za hvězdičky!

Zadat zakázku

Komentáře