Beton v interiéru se v posledních letech stal hitem českých i zahraničních domácností. Lze jej využít téměř kdekoliv a vypadá skvěle. Dávno je pryč doba, kdy byl beton spojován jen s nevzhlednými paneláky na sídlištích.

Beton v domácnostech

Beton – jeho surovost v kombinaci s minimalismem je perfektní, skvěle se hodí ke skandinávskému stylu bydlení a je stále více oblíbený. I betonové doplňky do domácnosti začínají být stále více oblíbené, ať už jedná o konferenční stolky, umyvadla, dřezy, ale také vázy, květináče, hodiny, lampy…

Používá se převážně na zdi v podobě betonové stěrky, kterých je nespočet druhů a odstínu. V různých úpravách lze použít do jakékoliv místnosti. Oblíbená je i velkoformátová dlažba v dekoru beton. Nejlépe vynikne v kombinaci se dřevem.

Betonová stěrka

Nejčastější a také nejdostupnější na trhu. Lze použít na všechny povrchy – na zdi, dřevo, omítku i sádrokarton. Betonová stěrka se nanáší ručně v tenké vrstvě a dnešní trh nabízí nespočet barev a odstínů, které ve výsledku vypadají jako masivní pohledový beton. Výběr firmy je třeba nepodcenit. Ale na trhu najdete v dnešní době již mnoho kvalitních, které mají zkušenosti a výsledek bude skvělý.

Betonová podlaha

Betonová podlaha vypadá skvěle a má hned několik výhod. Údržba je velmi jednoduchá. Cena není vysoká, dá se srovnat s cenou linolea. Má akumulační vlastnosti a udrží teplo. A pokud Vás jednou omrzí, překryjete ji jakýmkoliv jiným typem podlahy.

Dlažba v dekoru betonu

Nejčastěji využívaná pro podlahy, jednoduchá na údržbu a jako velkoformátová vypadá luxusně v každém interiéru. Výborně vypadá i v koupelnách, kde v kombinaci se dřevěným nábytkem a doplňky nešlápnete vedle.

Betonové stropy

Betonový strop v kombinaci s industriálními svítidly a doladěným interiérem. Není potřeba beton ničím překrývat a bude vypadat skvěle. Stejně jako u betonové podlahy platí, že dobře udrží teplo. A pokud Vás jednou omrzí, překryjete ho barvou. Navíc je vysoce odolný vůči vlhkosti i ohni.

 

Pokud jste rozhodnutí zakomponovat beton do Vašeho domu či bytu, neváhejte oslovit naše Super sousedy.  😊

 

 

Zadat zakázku

 

 

Komentáře