Super Soused Brno

Praha už zná své Super Sousedy, na řadě je Brno

V „dávném pravěku“, kdy ještě nebyl internet v každé domácnosti a za chytrý telefon jsme považovali Nokii 3310, protože měla vymakanějšího hada, nám s pracemi v domácnosti pomáhali právě sousedi a známí. Rozbila se nám pračka, potřebovali jsme někoho s výkonnější vrtačkou. Když bylo potřeba pomoct s malováním, zvedli jsme telefon a zavolali kamarádce, která nám před půl rokem povídala o svém šikovném strýci, který opraví, na co přijde. Jenže strýček měl čas až za týden, a tak jsme zkoušeli další a další známé, až jsme rezignovaně otevřeli Zlaté stránky a metodou „zabodnutí prstu“ vybrali toho „nejlepšího“.

Dnešní internetová doba naopak nahrává řemeslníkům, kteří rozumí své prezentaci a optimalizaci webových stránek – nikdo z nás nechce hodinu procházet desítky stran ve vyhledávači a hledat toho pravého.

Super Soused mění pravidla hry

To jsme se rozhodli změnit a zkusit vytvořit úplně nový trh práce, kde svou pomoc nabízí právě naši Super Sousedi, za sousedské ceny a v super kvalitě.

Šikovní domácí kutilové – lidé, pro které je malování nebo úklid bytu formou příjemného přivýdělku, nebo například lidé z kanceláří, kteří mají manuální práci jako relax po celém dni, kdy namáhají mozek a sedí u počítače. Ale také odborníci na slovo vzatí, kteří chtějí získat nové spokojené klienty.

Z úspěšné Prahy za Super Sousedy do Brna

V Praze jsme se setkali s nebývalým úspěchem, za pouhé tři měsíce od rozjezdu služby nabízí své služby přes 800 šikovných Super Sousedů. I během vánočních svátků se počet aktivních zakázek pohyboval kolem 120 denně. Zákazník si obvykle může vybírat mezi 4 nabídkami realizace od Super Sousedů, spousta z nich je realizována v den, kdy si zákazník svého Super Souseda vybere. Proto jsme se rozhodli rozšířit služby SuperSoused.cz dále! Naše kroky nyní míří do Brna a blízkého okolí. Věříme, že se nám i v moravské metropoli podaří změnit místní trh práce a že najdeme spoustu spokojených zákazníků i šikovných Super Sousedů, kteří si chtějí přivydělat a pomoci svým sousedům a sousedkám. Brno, těšíme se!

Zvládneme vše, co potřebujete

Kape vám doma kohoutek, potřebujete pomoct s úklidem domácnosti, přeinstalovat počítač nebo odhrnout sníh na zahradě? S portálem SuperSoused.cz je to velmi jednoduché. Stačí zadat nezávaznou poptávku, automaticky vám pak začnou chodit e-maily s cenovými nabídkami vašich Super Sousedů. Je jen na vás, jestli si některého vyberete, zda budete hledět na cenu nebo na zkušenosti. Super Soused se pak v domluvený den a hodinu dostaví k vám domů a pomůže vám problém vyřešit. Svou spokojenost dáte najevo po realizaci zakázky prostřednictvím hvězdiček a slovního hodnocení, a tím pomůžete s výběrem ostatním zákazníkům. Snadné, nemyslíte?

S námi najdete práci snadno

Pokud jste zdatný domácí kutil, který už doma opravil a zrenovoval všechno od nového koupelnového jádra až po poličky vlastnoruční výroby, pak máte jedinečnou možnost uplatnit své dovednosti i šikovné ruce ve vašem okolí. Stačí se jednoduše zaregistrovat a vybrat, co všechno umíte a v jakých lokalitách chcete pomáhat. My vás pak budeme upozorňovat vždy, když přibude nová zakázka vyhovující vašemu výběru. Vy se pak sám rozhodnete, jestli se do zakázky chcete pustit a za jakou cenu. Nechte své koníčky vydělávat.

Naši Super Sousedé jednoduše, rychle a za sousedskou cenu vyřeší jakýkoliv problém v domácnosti v celém Brně i širokém okolí. Zkuste nás i vy – věříme, že budete příjemně překvapeni.

Zadat zakázku

 

Komentáře