Super Soused úklid domácnosti

Máme dobrou zprávu – ať už jste náš zákazník nebo náš Super Soused: Zlepšili jsme pro vás úklid.
Mnozí u nás na www.supersoused.cz poptáváte Super Souseda na pravidelný úklid bytu, domu či kanceláře. Každá šestá zadaná zakázka je zaměřená právě na úklid domácnosti v Praze či v Brně. Upravili jsme proto způsob zadání poptávky tak, abyste to měli jednodušší. Úklid tak už nemusíte zadávat opakovaně každý týden a hledat znovu svého Super Souseda. Zadáte ho jen jednou a my se postaráme o to, aby se automaticky obnovil vždy, když budete potřebovat. Pravidelně uklízet se Super Sousedem je tak mnohem jednodušší.

 

Proč je nový pravidelný úklid lepší?

  • Jednoduchý formulář = více potřebných informací

Nový způsob zadání zakázky pro úklid a domácí práce teď pomáhá poskytnout Super Sousedům tolik informací, aby nabídka, kterou zadají, byla nejlepší a odpovídala tomu, co zákazník hledá.

Vyberete si tedy jednoduše, jaké domácí práce potřebujete zrealizovat – zda jde o běžný úklid bytu či domu, mytí oken, praní, žehlení nebo jiné domácí práce. Automaticky vypočítáme odhadovaný čas trvání úklidu. Svou domácnost ale znáte nejlépe, proto tento odhad můžete upravit.

zadejte úklid a domáci práce jednoduše

Sami nám také řeknete, zda máte potřebné čisticí prostředky, nebo zda si má náš Super Soused přinést své vlastní.

  • Pravidelný úklid nebo jednorázová pomoc?

Už při zadání úklidu napíšete, jak často potřebujete uklízet. Přihlásí se Vám tak jen ti Super Sousedi, kteří chtějí spolupracovat pravidelně a mohou Vám s prácemi v domácnosti pomocit.

Zároveň tak víme, že tato spolupráce bude dlouhodobá, zakázka bude automaticky obnovována a vy si budete moct termíny jednotlivých úklidů dohodnout se svým Super Sousedem přímo.

Pokud hledáte jednorázovou výpomoc, žádný problém. Vyberete si možnost jednorázově a po realizaci je hotovo.

  • Pravidelné opakování

Pro pravidelný úklid jsme přidali ještě jednu novou funkci – když si pro takový úklid vyberete Super Souseda a zaplatíte, automaticky mimo aktuální aktivní zakázky uvidíte při pravidelném úklidu i další – tu následující. Pokud je vše v pořádku, jednoduše po zrealizování úklidu potvrdíte dodání a ohodnotíte svého Super Souseda. Připravená další zakázka tedy bude automaticky díky možnosti opakované platby kartou zaplacená (podívejte se, jak opakovaná platba funguje a že je skutečně bezpečná).

Nemusíte se starat o nic víc než o dohodnutí si termínu a potvrzení, že práce proběhly správně. Ostatní zařídíme my.

Ještě něco navíc

  • Hodnocení a výplata po každém úklidu

Po každém úklidu můžete svého Super Souseda ohodnotit. My ho také po každém potvrzení zrealizovaného úklidu vyplatíme přímo na účet. Zaplaceno tak dostane vždy po dokončení práce.

  • Pravidelnost můžete kdykoliv změnit

Pravidelný úklid už víc nepotřebujete? Chcete spolupráci s tímto Super Sousedem ukončit? I na to jsme mysleli. Stačí, když před potvrzením úklidu kliknete na Ukončit spolupráci. V tu chvíli další zakázka zmizí a po dokončení této zakázky bude celá spolupráce ukončena, uzavřena a přesunuta do archivu.

 

Máme radost, že se nám teď spolu bude uklízet ještě jednodušeji. Nezapomeňte – pokud si s čímkoliv nebudete vědět rady, případně budete mít otázky, naše Super Zuzka Vám pomůže. Každý den telefonicky mezi 9:00 – 16:00 na čísle +420 725 566 601, nebo se na ní můžete obrátit i e-mailem na pomoc@supersoused.cz.

 

Takže pokud potřebujete úklid, mytí oken, žehlení, praní či jiné domácí práce v Praze, Brně a okolí, jednoduše na www.supersoused.cz zadejte zakázku a vyberte si svého Super Souseda.

Zadat zakázku

Komentáře