Super soused Michal

Jaký je super soused Michal? Pojďme se o něm dozvědět více.

Každému z našich super sousedů, se kterými jsme pro Vás připravili rozhovory, jsme položili několik otázek. Proč? Protože Vám chceme naše super sousedy více přiblížit. Dozvíte se, proč pracují jako hodinové manželé, s čím pomáhají, jaké výhody vidí v portálu jako je Supersoused.cz.

Michal na Supersoused.cz pracuje již od 28.5.2018. Za tu dobu zrealizoval více jak 40 zakázek s výborným hodnocením. Práci Michala si můžete objednat zejména v Brně.

super-soused-michal


Jdeme na to:

Co Vás Michale vedlo k práci jako je super soused, chceme-li „hodinový manžel“?

Původně jsem vystudovaný technický inženýr. A práci Super souseda jsem bral jako koníčka a příležitostný přivýdělek. Po dědečkovi jsem zručný, a proto mě velice baví drobné opravy
v domácnosti a práce okolo domu. Zakázek ze supersouseda.cz přibývalo, a práce mě bavila, až jsem se nakonec začal věnovat práci super souseda naplno. Malé projekty s okamžitým efektem mě prostě baví víc, než osmihodinové sezení v kanceláři.

 

S čím dokážete svým zákazníkům pomoci?

V podstatě se vším, na co si troufnu. Každou zakázku musím pečlivě zvážit, zda na ni mám potřebné vybavení a schopnosti. Pokud uznám, že to zvládnu, pustím se bez problémů i do větších projektů.

 

Kdo si nejčastěji objednává Vaše služby?

To je různé. Výpomoc na drobné práce potřebuje občas každý. Nejčastěji, ale asi lidé, kteří si nedokáží s daným problémem poradit. Buď nevědí jak na to, nebo nemají čas, popř. odpovídající vybavení. Není výjimkou, že v jednom dni vrtám polici u starší paní a poté montuji nábytek v ordinaci doktora.

 

Proč jste se tehdy Michale rozhodl připojit se k super sousedům?

Jak jsem již uvedl. Po dědovi jsem kutil a baví mě všechny práce okolo domu. Láká mě, že vidím okamžitý výsledek a spokojeného zákazníka. Nečekáte na výplatu na konci měsíce, ale uděláte práci a odměnu máte ihned. A nemyslím jen tu finanční, ale i hotovou práci a spokojeného zákazníka, který si Vás podruhé zase objedná. Za tu dobu, co působím u supersouseda už mám klienty, kteří si vybírají na danou zakázku konkrétně mě.

 

Co vidíte jako největší přidanou hodnotu portálu jako je Supersoused.cz

Pro mě je hlavní výhodou to, že si mohu zakázky primárně vybrat sám. Po dohodě s klientem, tak dokážu zvážit, zda danou zakázku dokážu provést, tak aby byl s prací spokojen nejen klient, ale i já sám.

 

Jaká byla Vaše nejvtipnější situace, kterou jste zažil při realizaci zakázky?

Nemohu říct, že byla nějaká zakázka vtipná. Vše, co dělám, beru vážně. I když jde o banální práci, klient si mě objednává, protože si s tím sám neví rady. Nelze tedy říct, že mě nějaká práce pobavila. Navíc ti lidé za to platí, takže se snažím, aby byli vždy spokojení.

Stalo se třeba, že si mě objednala paní na výnos sedačky do třetího patra s tím, že jí ji dcera pak pomůže složit. Zaplatila poměrně vysokou částku. Domnívala se totiž, že sedačka je maximálně ze dvou kusů a bude se tahat po schodech. Sedačka však byla v černé fólii a po rozbalení jsme ji na několikrát nacpali do výtahu a během 10 minut byla nahoře v bytě. Za tu cenu mi přišlo nefér jí říct, že má zaplacen pouze výnos. Tak jsem jí sedačku i složil a do obýváku nastěhoval, kam potřebovala, což zabralo další hodinu a půl. Nicméně o měsíc později si mě paní opět objednala na vrtání polic.

 

A naopak, co byla ta asi ta nejtěžší situace, kterou jste musel řešit?

Nejtěžší situace bylo asi stěhování nadrozměrného zrcadla do domu v poměrně kopcovitém a nerovném terénu. Zrcadlo bylo obrovské a nedalo se naložit do kufru ani do dodávky. Muselo se připevnit a zabezpečit na střechu auta. Vezlo se na hájenku, lesní dost nerovnou cestou. Bál jsem se, aby neprasklo.
Velmi náročné bylo také stěhování bytu z Německa do ČR. Byt byl v prvním nadzemním podlaží, kam vedlo velmi úzké točité schodiště, kterým prošel sotva jeden člověk. Musel se vymyslet postup, jak byt vystěhovat přes balkon. Stěhovaly se poměrně těžké a velké kusy nábytku, které se nedaly rozložit. Nakonec jsem ale vymyslel systém kladek a skluzů, přes které jsme nakonec nábytek sestěhovali. Situaci také stěžovalo počasí. Bylo hrozné vedro 38 stupňů ve stínu a svítilo celý den slunce. Ale nakonec jsem to zvládl.

 

Máte v plánu se ve své profesi dál rozvíjet? Například nabízet nové služby?

V této profesi se nelze nerozvíjet. Každý projekt sebou nese výzvy, které je třeba překonat. Při každé zakázce se něco nového naučím, ať už z technického hlediska nebo z hlediska lidských vztahů. Navíc práce mě baví, takže se snažím vyhovět novým a novým zakázkám. Postupně si dokupuji nářadí a vybavení, tak abych mohl dělat i práce, které jsem před tím nedělal.

 

Jakým mottem nebo zásadou se při své práci řídíte?

To je lehké, každou práci se snažím udělat tak, jako bych ji dělal u sebe doma.

 

Chcete něco vzkázat svým potencionálním zákazníkům? 🙂 

Ano, neztrácejte čas mořením se s tím, co Vám nejde a na co nemáte čas. Nechte to na mně, rád s tím pomůžu.

 


Podívejte se, jaké má Michal hodnocení, jaké zakázky realizoval nebo co o sobě sám říká. A pokud potřebujete Michala do své domácnosti, tak neváhejte 🙂

Zobrazit profil            Zadat zakázku

Ukázky prací Michala:

Komentáře