Supersoused Maluji L.

Dnes jsme si popovídali se super sousedem Františkem (alias Maluji L.), pojďme se o něm dozvědět více.

Každému z našich super sousedů, se kterými jsme pro Vás připravili rozhovory, jsme položili 11 otázek. Proč? Protože Vám chceme naše super sousedy více přiblížit. Dozvíte se, proč pracují jako hodinové manželé, s čím pomáhají, jaké výhody vidí v portálu jako je Supersoused.cz.

František. na Supersoused.cz pracuje již od 24. 04. 2016. Za tu dobu zrealizoval více jak 90 zakázek s výborným hodnocením.

super-soused-františek


Jdeme na to:

Co Vás Františku vedlo k práci jako je super soused, chceme-li „hodinový manžel“?

Co mne vedlo k práci jako super soused: především doplnění mé profese malířské a lakýrnické práce o drobné domácí práce, kdy je řemeslník, jak říkají zákazníci tzv. „již v domě“ ve stylu přitáhnete nám kohoutek, vyvrtáte hmoždinky, vyměníte žárovku.

S čím dokážete svým zákazníkům pomoci?

Nejraději pomáháme zákazníkům s kvalitním provedením malířských a lakýrnických prací, ale dnes již skoro se vším co se týká běžné i náročnější údržby nemovitostí a to včetně poradenské služby.

Kdo si nejčastěji objednává Vaše služby?

Spektrum našich zákazníků je od větších firem až po maminky v domácnosti.

V poslední době převažují hlavně pracovně vytížení lidé, lidé vážící si svého volného času, kteří v případě, že si nás najmou, mohou svůj volný čas věnovat své rodině. V neposlední řadě, a to je dobře, lidé, kteří hledají odbornou radu a pomoc při výběru materiálů a provedení prací.

Proč jste se tehdy Františku rozhodl připojit se k super sousedům?

První kontakt a připojení k super sousedům bylo vedeno snahou o doplnění práce v „plonkovych termínech“ (ne tolik vytížené termíny – pozn.red.)

Co vidíte jako největší přidanou hodnotu portálu jako je Supersoused.cz

Výborná věc je, že zákazník si může nejen z pohodlí domova, ale třeba z práce, či cesty dopravním prostředkem do zaměstnání zadat požadavek na zakázku on-line a nabídky se již pak „jen hrnou“ sami. Zde také, ale musím vyzdvihnout portál SuperSoused, kdy i pohledem „z druhé strany“, se dle mého názoru a zkušeností s ostatními podobně zaměřenými portály dostává výborné péče a přístupu nejen zákazníkovi, ale i nám řemeslníkům, což je dle mého názoru i perfektní startovací platforma pro začínající řemeslníky a i kutily, kteří chtějí předat své zkušenosti dál či prostě je jen baví pomáhat lidem a též a nebudu to ukrývat, si chtějí přivydělat nějakou tu kačku.

Jaká byla Vaše nejvtipnější situace, kterou jste zažil při realizaci zakázky?

Vtipné situace píše sám režisér život, a jelikož řemeslník svojí činností v rodině zákazníka vstupuje do osobního života mnoha rodin tak mne vždy vtipné a radostné přijdou reakce dětí, zvláště těch jak se říká ve věku „proč“
Nicméně mi letos přišla asi nejvíce vtipná reakce Super Zákazníků, když jsem k nim na realizaci zakázky dojel přívozem.

A naopak, co byla ta asi ta nejtěžší situace, kterou jste musel řešit?

Nejtěžší jsou chvíle, kdy se zakázka začne neplánovaně komplikovat, protahovat a prodražovat, ale nechci o tom ani mluvit – neštěstí se nemá přivolávat.

Mezi zákazníky Supersoused.cz jste poměrně dost oblíben, čím si myslíte, že to je?

Sám nevím, třeba je to přístupem k řešení zakázky tak, jako bych si to dělal sám pro sebe.
Dále třeba používáním moderních a prvotřídních materiálů.
Další už si nechám jako tajemství našeho „KNOW-HOW“ 🙂

Máte v plánu se ve své profesi dál rozvíjet? Například nabízet nové služby?

Samozřejmě že se člověk ve své profesi neustále snaží vzdělávat, orientovat se v nových technologiích a materiálech. Účastním se pravidelných kurzů a školení a v brzké době mne čeká i školící cesta do Spojeného království do továrny kde barvy nejvyšší kvality přímo vyrábí.

Jakým mottem nebo zásadou se při své práci řídíte?

Rád se s klidnou duší ve finále pod každou zakázku podepíšu a stojím si za kvalitní realizací a materiálem.

Chcete něco vzkázat svým potencionálním zákazníkům? 🙂 

Ano, ať se neomezují na nejlevnější materiály, které jim nikdy ve skutečnosti neušetří práci, nervy a peníze.

Jinak všem Super Zákazníkům chci vzkázat nejen přání, ať realizace jejich zakázky dopadne vždy dle jejich představ a přání. Ale hlavně přání osobní pohody, klidu a štěstí v dnešní uspěchané a jak se mi zdá i nevrlé době.


Podívejte se, jaké má František (alias Maluji L.) hodnocení, jaké zakázky realizoval nebo co o sobě sám říká 🙂 A pokud ještě nemáte čerstvě vymalováno před zimou, tak neváhejte a jednoduše si zadejte svou zakázku na malířské práce.

Zobrazit profil            Zadat zakázku

Ukázky prací Františka:

Komentáře