Jaký je super soused David? Pojďme se o něm dozvědět více.

Každému z našich super sousedů, se kterými jsme pro Vás připravili rozhovory, jsme položili několik otázek. Proč? Protože Vám chceme tým sousedů více přiblížit. Dozvíte se, proč pracují jako hodinové manželé, s čím pomáhají, jaké výhody vidí v portálu jako je Super Soused.

David na portále Super Soused pracuje již od 15.1.2016. Za tu dobu zrealizoval více jak 100 zakázek s výborným hodnocením. Práci Davida si můžete objednat zejména v Praze a okolí.

super soused David


Jdeme na to:

Co Vás Davide, vedlo k práci jako je super soused, chceme-li „hodinový manžel“?

Původně mám ekonomické vzdělání, zjistil jsem ale, že to není obor, který mě baví a naplňuje, stejně tak administrativní správa nemovitostí, kterou jsem dělal bezmála 10 let, mě přestala bavit a tak jsem hledal, co bych mohl dělat, občas jsem někomu pomohl a pak jsem to zkusil oficiálně, udělal pár zakázek a zase skončil a po roce se opět vrátil a zjistil, že to je právě to, co mě baví, jsem rád, když mohu lidem dělat radost, stále navíc dělám něco jiného.

S čím dokážete svým zákazníkům pomoci?

Dalo by se říct, že především s jednoduššími věcmi, které nevyžadují „vysokou“ odbornost (elektřina, instalatérské a topenářské práce, apod.), ale postupně se vše učím a získávám zkušenosti i z dalších oblastí, navíc ve své firmě deklaruji, že co sám nezvládnu, tak to zařídím, tak by se dalo říct, že dokážu pomoci se vším 🙂

Kdo si nejčastěji objednává Vaše služby?

Je tam velký průřez, věkově tak cca 20-50 let, tedy především lidé v produktivním věku, kteří nemají na domácí a různé údržbářské práce čas a ani se jim nechtějí věnovat.

Proč jste se tehdy Davide rozhodl připojit se k super sousedům?

Fandím projektům sdílené ekonomiky, viděl jsem tam potenciál si vydělat a především se stále posouvat a učit se a také rád dělám radost ostatním a rád se věnuji likvidaci problémů, ty jsem profesně likvidoval i dříve v zaměstnání, nyní likviduji problémy jiné, ty obvykle ale končí úsměvem zákazníka.

Co vidíte jako největší přidanou hodnotu portálu jako je Super Soused

Získání zákazníků za relativně nízkou provizi na neomezeně dlouhou dobu, pokud budu dobrý, tak si mě zákazníci budou objednávat i nadále, což především znamená, že jsou s mou prací spokojení.

Jaká byla Vaše nejvtipnější situace, kterou jste zažil při realizaci zakázky?

V podstatě každá úspěšně realizovaná zakázka je něčím vtipná, nejčastěji je to různě při komunikaci se zákazníky.

A naopak, co byla ta asi ta nejtěžší situace, kterou jste musel řešit?

Ve dvou případech jsem montoval polský nábytek, u kterého jsem od začátku upozorňoval na možnou nekvalitu, v jednom případě mi montovaná palanda spadla doslova na hlavu, ve druhém případě se celá skříň rozklížila, vypadala hrozně, nic nedoléhalo, atd., to jsou nepříjemné zkušenosti jak pro mě, tak pro zákazníky a bohužel ani v jednom případě jsem zákazníka nedokázal přesvědčit o tom, že problém byl v kvalitě skládaného nábytku, nikoliv ve mně. Pokud udělám chybu, přiznám ji a vždy se snažím problém vyřešit ku obecné spokojenosti a téměř vždy se to povede. V těchto dvou případech to ale nešlo a tedy to nedopadlo celkově dobře.

Mezi zákazníky Super Souseda jste poměrně dost oblíben, čím si myslíte, že to je?

Jsem za to rád, myslím, že to je tím, že jednám mile, a přesto ne vlezle, a zároveň upřímně, pokud je nějaký problém, upozorním na něj a snažím se ho se zákazníkem vyřešit. I právě to, že dokážu přiznat chybu a zároveň ji napravit, tak to je pro zákazníky dobré, poznají, že jednám férově a to je v podobných vztazích nesmírně důležité.

Máte v plánu se ve své profesi dál rozvíjet? Například nabízet nové služby?

Určitě ano, postupně chci obsáhnout celé spektrum služeb, ale již s využitím pracovních sil nějakých kolegů, které bych zaměstnával, na to již sám nebudu mít asi kapacitu, ale firma, kterou rozjíždím, se rozjíždí velmi slibně a poměrně rychle, tak věřím, že se to bude vyvíjet tak, jak si to představuji 🙂

Jakým mottem nebo zásadou se při své práci řídíte?

V jednoduchosti je krása.

Chcete něco vzkázat svým potencionálním zákazníkům? 🙂 

Čtěte, prosím, poznámky k nabídkám a reference potenciálních dodavatelů, ne vždy je nabídka, která vypadá podle částky lákavě, tak dobrá, jak se může zdát. Pokud jde o mě osobně, tak v případě, že budeme spolupracovat, vězte, že svěřený úkol dotáhnu do konce a Vy budete spokojení 🙂


Podívejte se, jaké má David hodnocení, jaké zakázky realizoval nebo co o sobě sám říká. A pokud potřebujete Davida do své domácnosti, tak neváhejte:

Zobrazit profil            Zadat zakázku

Ukázky prací Davida:

Komentáře