Ověřený Super soused

Ověřený profil – Super soused

Ověřený profil Vám pomůže, pokud si nejste jisti, jakého ze Super sousedů si objednat na svou zakázku. Znáte to, zadáte si zakázku na www.supersoused.cz a přijde Vám 14 cenových nabídek. Jako tomu je například u naší zákaznice Jany H.. V té chvíli tápete, jak si vybrat toho nejlepšího?

super soused cena

Mezi Super sousedy si můžete vybírat dle cenové nabídky, vzájemných sympatií, hodnocení od ostatních zákazníků, počtu realizovaných zakázek, počtu stornovaných nebo reklamovaných zakázek a nově si můžete vybírat i dle označení „Ověřený profil„.

  • Cenová nabídka – zkontrolujte si, zda cenová nabídka obsahuje konečnou cenu za práci, cenu za materiál, cenu za dopravu a parkoviště.
  • Vzájemná sympatie – pod svou zakázkou máte možnost veřejně komunikovat se Super sousedy, kteří projevili o Vaší zakázku zájem. Způsob komunikace, profesionalita i sympatie – to vše si můžete ověřit ve veřejné komunikaci
  • Hodnocení ostatních zákazníků – dle nás nejdůležitější parametr, a to spokojenost ostatních zákazníků s prací daného Super souseda. Zákazníci hodnotí Super sousedy počtem hvězdiček (1 – 5 hvězdiček, přičemž 5 hvězdiček značí nejvyšší spokojenost), ale také slovním hodnocením. V profilu Super souseda vidíte i konkrétní recenze.

Supersoused cena

  • Počet realizovaných zakázek – v profilu Super souseda si můžete ověřit počet realizovaných zakázek, ale i počet stornovaných nebo reklamovaných zakázek. V profilu se také dozvíte, jak dlouho s námi Super soused spolupracuje či kdy byl naposledy aktivní.
  • Ověřený profil – kombinace bodu 3 a 4 udává míru ověření. U vybraných Super sousedů si však můžete všimnout samolepky „Ověřený profil“ v pravém horním rohu profilu Super souseda. Pokud Super soused úspěšně splnil více jak 15 zakázek a drží limit pod 5% zrušených a 2,5% reklamovaných zakázek, s hodnocením o min. 4 hvězdičkách, je mu přidělena samolepka „Ověřený profil„.

Ověřený profil Super soused

A pokud byste si přeci jen nebyli jisti, tak je vždy připravena zákaznická podpora Supersoused.cz. Neváhejte nás kontaktovat na pomoc@supersoused.cz nebo volejte +420 725 566 601.

Zadat zakázku

 

Komentáře