Dnešní doba není příliš příznivá a pro mnohé je to jak se lidově říká „záhul“, proto pojďte a vyzkoušejte naše služby.

Doba využít služby Supersoused.cz? Právě teď!

Pracujete z domova, do toho se učíte s dětmi, vaříte obědy, večeře, připravujete svačiny a na nic jiného Vám již nezbývá čas ani energie?

Dnešní doba je náročná, ale víme, jak Vám trochu ulevit od každodenního stresu vše zvládnout a stihnout.

Nechte to na nás

Pokud jste do teď váhali, tak právě nyní je ta pravá doba k využití služeb Supersoused.cz. Po celodenním zápřahu si dopřejte chvilku klidu, vyrazte s rodinou do přírody a úklid a jiné domácí práce, na které Vám nezbývá čas ani energie, nechte na naše Super sousedy.

Supersoused.cz Vám pomůže s běžným úklidem domácnosti, ale i s úklidem, který běžně neděláme a který často i odkládáme. Jako mytí oken, šuplíků, úklid a protřídění spižíren, odmaštění trouby, vyčištění spár a mnoho dalšího.

A nejen úklid je naší parketou. Pomůžeme Vám i s drobnými rekonstrukcemi, malováním, montáží kuchyní a nábytku.

Že jste ještě o službách Supersoused.cz neslyšeli?

Na Supersoused.cz Vás propojíme s šikovnými kutily a řemeslníky, kteří Vám pomohou vyřešit nesnáze v domácnosti. Hledáte řemeslníkainstalatérapaní na úklid domácnosti, sousedku na hlídání mazlíčků či jiného pomocníka? Supersoused.cz je tu právě pro Vás.

 

Jak Supersoused.cz funguje?

Je to jednodušší, než si myslíte 😊

Stačí když zadáte svůj požadavek, úkol nebo problém, se kterým si nevíte rady na našem webu. Super sousedé Vám rádi navrhnou řešení a nabídnou svou pomoc. Vy si už jen vyberete tu nabídku, která nejvíc vyhovuje vašim požadavkům. Po zaplacení pak už jen počkáte na mistra, který splní úkol podle Vašeho zadání. Abyste neměli s placením žádný problém, mistra vyplatíme až ve chvíli, kdy potvrdíte, že jste spokojený a realizace proběhla úspěšně podle Vašich představ.

Pokud ne, vrátíme vám peníze zpět, a to je fér.

Šetřete svůj čas, odpočiňte si a starosti nechte na nás.

Tak směle do toho!

Zadat zakázku

 

Komentáře