zastavte se

Zastavte se na chvíli v tomto uspěchaném čase. Blíží se Vánoce, konec roku a čas, který nejraději trávíme v poklidu s rodinou. Ale co vše této domácí pohodě předchází?

Předvánoční chaos

V rodinách finišují velké úklidy, uklízí se i to, co se nikdy neuklízelo. Dopéká se cukroví, ať ho máme hodně, i když se stejně zase nesní a budeme ho dávat na mrazák. Dolaďuje se výzdoba a narychlo dokupují dárky. Obchodní centra praskají ve švech a na parkovištích u obchodních domů jsou boje o místa k parkování.

Zastavte se

Ale dá se to vše obejít i bez nervů a stresů. Dnešní doba naštěstí nabízí vyřešit toto všechno z pohodlí domova a bez stresů. Je jen na Vás, jak se rozhodnete. Proto se na chvíli zastavte…

Jak se nezbláznit

Dárky ještě stihnete objednat na internetu, o předvánoční úklid se postará Super Soused a nákup potravin zvládnete dnes již také z pohodlí domova. Vánoční výzdobu nasbírejte v přírodě – jak jsme již na blogu psali, přírodní materiály jsou stále in a vypadají skvěle.

Užijte si letošní Vánoce a konec roku v klidu, nikomu nevadí, že máte 5 druhů cukroví, když loni jste měli 7. Nebo že máte nepořádek ve skříni a neumytá okna. Nebo, že výzdoba není tak vánoční, jak by měla být. Důležitější je klid, pohoda a čas, který spolu strávíte.

Super soused pomůže 🙂

Pokud by Vám přeci jen ta neumytá okna nedala spát, neváhejte si zadat zakázku na Supersoused.cz. Mezi nejžádanější služby patří instalatérské služby, montáž nábytku a úklidové služby, ale pomůžeme Vám i s různými úpravami, přestavbami v domácnosti, technickou pomocí s PC a spotřebiči, zahradními pracemi, stěhováním a vyklízením, žehlením, i s auty. Vybírat můžete z 80 druhů služeb, které Supersoused.cz nabízí.

Ještě jste služby portálu Supersoused.cz nevyužili? A nevíte jak to chodí?

Na portálu Supersoused.cz, si zadáte zakázku. Zakázka je nezávazná a zdarma. Následně si vybíráte z průměrně 3 nabídek od našich Super sousedů. O výběru Super souseda rozhodujete sami na základě cenových nabídek a hodnocení Super sousedů, které dávají přímo naši zákazníci, kterým sousedé již nějakou zakázku zrealizovali. Platbu zasíláte až po objednání služby na účet Supersoused.cz do depozitu do doby, než nám potvrdíte, že objednaná práce byla v pořádku dokončena. Až pak platbu uvolníme a vyplatíme Super Souseda. Chráníme tím Vás – zákazníka. Máte tak jistotu, že nepřijdete o své peníze v případě, kdy práce nebyla odvedena.

Vyzkoušejte služby Supersoused.cz, budete mile překvapeni, kolik času Vám můžeme ušetřit.

Zadat zakázku

Komentáře