předsevzetí na rok 2020

Konec starého roku a začátek nového bývá u většiny lidí důvodem k poohlédnutí se a zamyšlení, co by v tom nastávajícím roce chtěli změnit nebo dělat jinak.

Předsevzetí se pro nás se stala již takovým novoročním folklorem. Avšak podle studií nejsou u mnoha lidí úspěšná a končí povětšinou již koncem ledna, ne-li dříve.

Důvod je jasný. Lidé si dávají nové cíle ne ze svého opravdového vnitřního přesvědčení, ale proto, že se to s novým rokem tak nějak hodí. Začíná nový rok, začneme ho změnou. Ale chceme ji opravdu?

Kde se předsevzetí vzala?

Předsevzetí mají kořeny již v době Římské říše, kdy si nejvyšší představitelé dávali za nové cíle věrnost svému císaři. Další zmínka je z roku 1404, kdy si florentský kupec Georgio Dati zapisoval svá předsevzetí do svého deníku. Florentský kupec s hedvábím si jako předsevzetí dal například být lepším křesťanem.

Předsevzetí dnešní doby

V dnešní době bývají předsevzetí především o zdravějším životním stylu. Nejčastěji lidé chtějí hubnout, jíst zdravěji, přestat kouřit, nestresovat se, více číst nebo se naučit cizí jazyk.

Jedno si splnit můžete

Jak už jsme zmiňovali, většina předsevzetí končí hned na začátku roku, ale přeci jen jedno předsevzetí, které se dá splnit, si můžete slíbit a nemusí skončit hned v lednu. A to udělat si více času na sebe, na své záliby a na svou rodinu. Jak na to? Když chodíme do práce, staráme se o domácnost a nemáme chvilku na odpočinek, protože dnešní doba je taková?

Jednoduše – se Super Sousedem. Super Soused ušetří Váš čas. Pomůže Vám s úklidem, žehlením, mytím oken, montáží nově zakoupeného nábytku až po přestavby v domácnosti, stěhováním, vyklízením, péčí o zahradu a spoustou dalších činností, na které nemáte čas anebo Vás o něj okrádají. Budete tak mít více času, který budete moci využít pro sebe, své koníčky, svou rodinu a přátele.

Jak na to?

Je to jednoduché. Na portálu www.supersoused.cz si zdarma zadáte nezávaznou zakázku. Jakmile bude zakázka zadána, začnou Vám chodit na email nabídky našich sousedů, ze kterých si vyberete tu pro Vás nejlepší a nejzajímavější. Realizaci zakázky pak již nechte na našich Super Sousedech a užijte si své volno dle Vašich představ. 😊

Komentáře