Super Soused - zakázky bez obav

Jak zadávat zakázky bez obav? Poradíme vám.

Někdy se stává, že nám píšete o svých obavách ze zadáváním zakázek. Dnes bychom vám proto rádi vysvětlili, jak to s těmi zakázkami vlastně je, a mohli jste zadávat zakázky bez obav.

Hned na začátku by se dalo říct, že zadáním zakázky vám nevzniká žádný závazek, a proto se nemáte čeho obávat. A tu bychom mohli článek ukončit, protože to hlavní jíž bylo všechno řečeno, ale samozřejmě vám toho povíme víc 🙂

Už ve chvíli, kdy zadáváte zakázku, je vidět, že po vás nežádáme žádné zbytečné informace. Potřebujeme vědět, v jaké lokalitě se váš úkol bude realizovat, a pokud nejste zaregistrováni, doplníte ještě své jméno a příjmení. Super Soused se zakládá na osobním přístupu, a proto zobrazujeme vaše iniciály, tedy jméno a první písmeno z příjmení, u vaší zakázky.

Řekněte sami, jak důvěryhodný by byl pro vás inzerát, kde by byl místo jména uvedený jen anonym. Na druhou stranu takto nikdo zcela přesně neví, o koho se jedná, a tak se vložení svého jména a příjmení nemusíte nijak obávat.

E-mailová adresa slouží ke komunikaci o vaší zakázce a zároveň jako přihlašovací login. Z e-mailové adresy ale toho o Vás moc nevyčteme, takže tato obava je zbytečná. Navíc e-mail nevidí nikdo do doby uzavření zakázky, kde si vyberete svého Super Souseda.

Když zadáme samotnou zakázku

– není pro vás nijak závazná. Znamená to, že pokud doba zveřejnění skončí, niž byste si vybrali svého Super Souseda, nic se neděje – zkrátka jste si z nabídek nevybrali a zdá se vám třeba vysoká cena. Výběr Super Souseda je čistě vaše svobodné rozhodnutí.

Dokonce i pokud jste si vybrali svého Super Souseda a vrátil se váš dejme tomu strýc, který vám ochotně pomůže, ani v té době není zakázka závazná a nejste povinen obchod uzavřít s vybraným mistrem.

Zakázka se stává závaznou až v případě, že jste se domluvili na podmínkách, se kterými souhlasíte, a zaplatili jste příslušnou částku za zakázku. V takovém případě je zakázka závazná a o podmínkách případného stornování se dočtete více v našich obchodních podmínkách.

Jak vidíte, není se čeho obávat. Naopak, pokud byste se chtěli na cokoli zeptat, neváhejte nás kontaktovat.

Zadat zakázku

Komentáře