SuperSoused nová města

Projekt SuperSoused.cz se stále rozrůstá.

Na četné žádosti zákazníků i řemeslníků bude nyní služba SuperSoused.cz dostupná kromě Prahy, Brna a Bratislavy i v Plzni, Liberci, Ostravě, Olomouci, Hradci Králové a Pardubicích. Rozšiřuje se také nabídka služeb. SuperSoused.cz nově nabízí pomoc s autem, domácími mazlíčky nebo asistenci seniorům.

Pro ochranu obou stran je využíván převod peněz do úschovy. Řemeslník totiž dostane zaplaceno pouze v případě, že odvede kvalitní práci.

“Doufáme, že rozšířením služeb a expanzí do dalších měst dáme možnost pomáhat nejen již zaběhlým sousedům, ale i dalším, kteří se mohou do našeho projektu zapojit a přidat ruku k dílu,” říká Lukáš Novák, zakladatel projektu SuperSoused.cz. “Ve všech nových lokalitách bude dostupná kompletní nabídka služeb, takže se na SuperSouseda budete moci obrátit s téměř jakýmkoliv problémem.”

Denně přibude průměrně 40 zakázek, na které se přihlásí 165 kutilů. Ti nejčastěji nabízí své malířské dovednosti, za které si přijdou na více než 3000 Kč. Zakázky přibývají nejčastěji v úterý mezi 10 – 12 hodinou a nejpilnější soused jich stihl od začátku roku do konce března realizovat 85.

Výběr jednotlivých sousedů probíhá nejen na základě ceny a nabízené kvality, ale také ověřených hodnocení ostatních zákazníků.

Často hraje roli také rychlost. První nabídky na zakázku dostane zákazník obvykle do několika hodin a není výjimkou, že se na její vypracování přihlásí více než 15 uchazečů, kteří jsou ochotni pomoci. Nejrychlejší vyřízení od zadání zakázky po její realizaci trvalo jen něco málo přes hodinu a půl.

Za dobu fungování se do projektu zapojilo téměř 2 400 kutilů a řemeslníků, u kterých lidé poptali více než 15 800 zakázek. Nejčastěji se jedná o instalatérské práce, vrtání a skládání nábytku. V posledních měsících však zákazníci vyhledávají spíše malíře nebo opraváře domácích spotřebičů.

blog_služby

Jak SuperSoused.cz funguje?

SuperSoused funguje na principu tržiště, kde si lidé pomáhají navzájem. Tento typ sdílené ekonomiky je stále oblíbenější a vyhledávanější především díky nižším cenám a vyšší flexibilitě.  Zákazník totiž platí jen za vykonanou práci a nehradí extra dopravní náklady či pohotovostní přirážky. SuperSousedem se zase může stát jak profesionální řemeslník, tak domáci kutil.

S rozšířením do dalších měst počítá SuperSoused i na Slovensku. Rozrůstat by se dále měla také nabídka služeb, a to hlavně o možnost okamžitě realizovat zakázky bez nutnosti čekat na jednotlivé nabídky. Tomu by měl pomoci rostoucí počet aktivních uživatelů a stálé nabídky SuperSousedů.

Potřebujete něco doma smontovat, opravit, instalovat, uklidit či vyvenčit psa? SuperSoused si poradí se vším. Neváhejte si tak zdarma zadat svou zakázku.

Zadat zakázku

 

Komentáře