Vánoce 2019

Je nejvyšší čas začít pořizovat výzdobu a doplňky na letošní Vánoce

Vánoce už klepou na dveře a vánoční výzdoba v podobě ozdob, řetězů, světýlek, různých vánočních zvířátek a trpaslíků na nás už číhá na každém kroku, v každé výloze. Zjistili jsme pro Vás, jaké barvy a výzdoba bude tyto Vánoce trendy a bude převládat. Hledat inspiraci můžete také v přírodě, kde nikdy nešlápnete vedle.

 

Barva letošních Vánoc bude bílá

Tento rok bude v kurzu bílá barva a bílé vánoční doplňky bez ohledu na to, zda budou Vánoce na sněhu nebo na blátě. Bílé a minimalistické doplňky budou in. Peříčka a andělská křídla, bílé ozdoby v podobě sněhových koulí, vloček, sněhuláků. Bílé spreje, které budou budit dojem zasněžení, vánoční atmosféru příjemně doladí.

 

Návrat k přírodě a tradicím

Mimo bílou barvu budou také in přírodní materiály, které budou letos také hodně v kurzu. Větve, šišky, slaměné věnce, oříšky. Ručně vyráběné ozdoby z moduritu, dřevěné ozdoby a sušené ovoce. Perníčky na stromečku udělají také velkou parádu, i když na něm možná moc dlouho nevydrží. 😊

 

Retro Vánoce

Na pulty se letos ve velkém vrací klasické skleněné ozdoby v retro stylu, které hrají všemi barvami. Pamatujete si světýlka v podobě muchomůrek? Tak i ty jsou tento rok opět k sehnání a budou in. Retro Vánoce s sebou přináší i klasické barevné řetězy a kdo by si nepamatoval andělské zvonění – zvonkohru s jemným cinkavým tónem.

 

Ale ruku na srdce, trendy Vánoc mohou být jakékoliv, ale nejdůležitější a nejhezčí na každých Vánocích je vůně cukroví, jehličí a hlavně rodinná pohoda. Takže ať už budete mít na Vánoce výzdobu v bílé barvě nebo jakékoliv jiné, my Vám přejeme, hlavně ať si letošní Vánoce užijete se svými blízkými v klidu a ve zdraví.

Abyste předešli předvánočnímu stresu z úklidu, svěřte letos úklid našim Super Sousedům, kteří jsou vždy připraveni Vám pomoci a trochu k té klidné rodinné pohodě přispět. 😊

CHCI NECHAT VÁNOČNÍ ÚKLID NA SUPER SOUSEDECH

 

Komentáře