pojištění zakázek

Pojištění zakázek jako ochrana před dny, kdy se úplně nedaří

Každý máme někdy špatný den a občas se nám nějaká ta práce nepovede. Ale co pak s tím?

SuperSoused.cz je peer to peer platforma, což vlastně znamená, že lidé pomáhají lidem.

Mezi našimi sousedy si můžete vybrat:

  • studenta,
  • kutila, který si po práci přivydělává tím, co umí,
  • ale i profíka
  • či dokonce specializovanou firmu.

Dá se ale spolehnout na to, že student bude mít pojištění odpovědnosti? Tuto otázku jsme si pokládali několikrát. Pokud se pak při realizaci, ať už chtěně či nechtěně, něco pokazí (jsme přeci jen lidé a děláme chyby), tak jak Vám pak můžeme pomoci?

Je to jasné: Pojištění zakázek

Pojistili jsme naše zakázky, abyste měli jistotu, že nepřijdete zkrátka. Ale i sousedé takovou službu vítají, jelikož jim dáváme určitý bonus navíc a dá se říci, že je chráníme právě před těmi dny, kdy se úplně nezadaří.

Řešení reklamací

Kromě pojištění zakázek, od nás můžete očekávat i řešení reklamací. Obrátíte-li se na nás, budeme reklamaci řešit s řemeslníkem za Vás. Nemusíte se tak starat o někdy i nepříjemné řešení.

Bezpečná platba

Navíc si můžete být jisti i bezpečnou platbou. Žádné placení řemeslníkovi na ruku. A na otázku, zda se pak nebojí řemeslníci, že nedostanou zaplaceno, odpovídáme NE. Zákazník totiž platí přes náš portál do naší úschovy před realizací zakázky. Platba je u nás uschována do doby, než nám soused i zákazník potvrdí, že práce byla v pořádku provedena, a to do 24 hod po dokončení práce.

 

Zadat zakázku na SuperSoused.cz

A jak například vypadá takový špatný den? Na Youtube toho je mraky, vybrali jsme sestřih nejzajímavějších. Pevně doufáme, že pojištění měli sjednáno 🙂

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=oy1YTsgEf8U

Uvedené informace jsou platné k datu zveřejnění článku 20. 11. 2017, 16:10. Garance jsou aktuální na stránkách www.supersoused.cz

Komentáře