blog-klokanek

Mnozí z vás jistě zaregistrovali, že jsme uspořádali „Akci Klokánek“

na pomoc občanskému sdružení a v konečném důsledku dětem v nouzi, které naši pomoc potřebují nejvíc.

Jak jsme již na našem blogu psali, ve štěrboholském Klokánku potřebovali pomoc se stěhováním do nových prostor, což v sobě obnáší fakt velké množství práce.

Celkově jsme pomohli s pracemi ve 3 bytech. V každém bytě bylo nutné provést opravu zdí – tmelení, sádrování i malování. Pro zajímavost – společně jsme vymalovali více než 950 m2 zdí a stropů. Zabezpečili jsme kompletní vystěhování a znovunastěhování všech malovaných bytů většinou bez výtahu přes několik pater. Měnili jsme lustry, osvětlení a veškeré elektrospotřebiče v kuchyňských linkách. Olištovali jsme podlahy, smontovali několik kuchyňských linek a přidali několik úložních prostor.

Bylo to sice hodně práce, ale výsledek stál rozhodně za to!

elektro stehovani montaz

Naše poděkování patří všem, kteří přiložili ruku k dílu.

Zejména pak našim mistrům, kteří bravurně zvládli tento úkol a pracovali na něm poctivě množství hodin – a mnozí na úkor svého osobního volna. V neposlední řadě děkujeme také za trpělivost a podporu ze strany občanského sdružení, kde jsme potkali samé skvělé lidi, kteří byli ochotní a připraveni odpovědět na milion našich otázek 🙂

Jsme rádi, že spokojeni byli také v Klokánku. Jak nám napsala paní Radka Šinderová ze štěrboholského Klokánku:

“Chtěla bych za celý Klokánek poděkovat všem Supersousedům, kteří se podíleli na stěhování bytů v našem Klokánku. Díky službě Supersoused.cz jsme měli podstatnou část malířských a stěhovacích prací zajištěnou, což pro nás bylo velikou pomocí.  Ještě jednou děkujeme a těšíme se na další spolupráci.”

Okolnosti, za kterých se malí „klokánci“ ocitli v náhradní péči, jsou mnohdy často komplikované a smutné. O to víc máme z výsledku radost a stejně tak i z toho, že tyto děti budou trávit Vánoce v příjemném prostředí.

Veselé Vánoce nejen „klokánkům“ a všem, bez kterých by se nám to tak dobře nepovedlo, ale také všem ostatním přeje SuperSoused.cz

Komentáře