Osvětlení oken, domů a teras patří k vánočním tradicím. 

S přicházejícím adventem většina z nás řeší osvětlení domu, terasy, či oken. Světýlka dodají adventu atmosféru a jsou mnohaletou tradicí. A řekněte sami, že večerní procházka v zatemnělých ulicích a všudypřítomných světýlek v oknech a na terasách, je prostě kouzelná. 

Interiérové osvětlení

Jaká světýlka pořídit?

Do oken v bytech, kdy se světýlka dávají zevnitř, postačí interiérová světýlka. Trh nabízí nepřeberné množství barev a tvarů, ať už od klasických žlutých a bílých barev, po různobarevné „blikačky“. Tvary jsou také různé, žárovičky, vločky, kapky, rampouchy. Výběr je veliký a záleží na vkusu každého z nás. Do oken jsou praktická světýlka na tužkové baterie. V nabídce jsou také klasická světýlka do zásuvky. Jen je potřeba koupit kvalitní od autorizovaného prodejce, abychom nemuseli volat pojišťovnu. 😊 Moc hezky vypadá i osvětlené schodiště v domě.

Venkovní osvětlení

Rozmyslete, co přesně chcete

Venkovní osvětlení za tím domácím ve výběru motivů a barev nepokulhává, ba naopak. Důležité je mít jasnou představu, kam chceme osvětlení dát. Jestli ohraničit osvětlením terasu, střechu, schodiště k domu nebo ozdobit zahradní stromky. A také kolik metrů osvětlení budeme potřebovat. Nesmíme ani opomenout zapojení, tedy jestli máme venkovní zásuvku, či budeme muset zapojení řešit nějak jinak. Myslete při nákupu i na uchycení, zda bude jednoduché a půjde k Vašemu domu snadno přichytit. V příslušných obchodech, kde je proškolený personál, Vám jistě rádi poradí, které osvětlení bude pro Vás to pravé.

Světelné figurky

V posledních letech se staly hitem také svítící venkovní figurky, které rozsvěcují naše zahrady. Vidět můžeme sněhuláky, soby, lední medvědy, Santa Clause a spoustu jiných figurek s vánočními motivy. 

Světelné projektory

Dalším hitem jsou projektory, které vám na stěny baráku promítají nejrůznější motivy, které mění barvu a vypadají velice efektně. Projektory promítají buď statické obrázky nebo i pohyblivé. Zejména děti tyto projektory ocení. 😊

 

S instalací a připevněním venkovního osvětlení Vám pomohou i naši Super sousedé.

Zadat zakázku

Komentáře