spokojený zákazník

Super Soused – některé starosti mají překvapivě snadné řešení

Unikátní projekt Super Soused vám nabízí sousedskou výpomoc se vším, co potřebujete, a to přímo tam, kde bydlíte.

Pokud potřebujete pomoc v domácnosti, šikovný soused by vám jistě přišel vhod.

Samozřejmě, že vám nenabízíme jen jednoho Super Souseda, je to celá řada šikovných lidí, kteří rádi pomůžou a ještě si vydělají nějakou tu korunu navíc.

Říkáte, že podobné projekty tady už byly? Ano, „byly“ je to správné slovo.  Žádný z nich se tady ale dlouho neohřál. Nemusíme se dlouze zabývat analyzováním toho, proč tady mnohé z nich již nejsou, ale podívejme se, jak na rozdíl od nich funguje Super Soused.

Je to snadnéSuper Soused vybrán

Představte si, že máte zaplacený víkend na horách a najednou se ve středu dozvíte, že od pondělí k vám přijede na návštěvu tchýně. Můžete samozřejmě víkend zrušit a pořádně před příjezdem uklidit, ale je tu ještě jiná možnost.

Zajdete na stránku Super Soused a vyhledáte pomoc. Je to vážně snadné.

Super Soused vybrán

  • Nejdříve vyberete lokalitu, ve které bydlíte. Zvolíte, že potřebujete pomoct s úklidem, a zadáte termín, kdy se vám to nejlépe hodí.
  • Ve druhém kroku sdělíte detailnější popis místa a úkolu, který
    zadáváte, aby měli naši mistři představu o tom, do čeho se pouští.
  • Super Soused vybránPak už jen doplníte vaše iniciály a jedním kliknutím zveřejníte nabídku.

Všichni mistři, kteří nabízejí úklid, jsou v pohotovosti a listují ve svých diářích, jestli mají volný termín. Ti z nich, kteří budou mít zájem pomoci, vám učiní nabídku. Z nabídek si vyberete, třeba podle spokojenosti zákazníků nebo ceny, toho mistra, který vám nejvíc vyhovuje. Pak už nám jenom uhradíte částku za službu a čekáte na příchod mistra.

Proč je nutné platit dopředu?

Jde o nejlepší způsob, jak vás ochránit. Pokud budete spokojeni, potvrdíte platbu a my vašemu Super Sousedovi pošleme na účet jeho peníze. Pokud ale spokojeni nebudete, můžete službu reklamovat a my vám vrátíme část platby nebo i platbu celou.  Odpadá tak dohadování se s mistrem o penězích a s tím spojené nepříjemnosti.

Nezapomeňte ohodnotit svého Super Souseda

Super Soused vybrán

Pokud jste byli spokojeni či nespokojeni, po každém zadaném a dokončeném úkolu svého Super Souseda ohodnotíte. Mistr získá vaše hodnocení a kdokoli další, kdo potřebuje pomoc, bude mít lepší představu o tom, koho si na práci vybírá. Stejně jako když jste si předtím vybírali mistra vy.

Vidíte sami, že není nač čekat ani se čeho obávat. A kdyby se přece jenom něco stalo, naši mistři jsou pojištěni až do výše 2,5 milionu Kč.

Co na to říkáte?

 

 

Zadat zakázku

Komentáře