Nové služby SuperSoused.cz

Jaké nové služby u nás najdete?

Super Sousedé teď umí mnohem více. Kromě oprav a péči o Vaší domácnost a zahradu nyní nově na SuperSoused.cz najdete:

Opravy a pomoc s autem

Naši Super Sousedé Vám pomůžou s Vaším automobilem, ale i s motorkou. Potřebujete kontrolu nebo opravu? Zvládneme Vám auto i vytunit 🙂 Máte-li vozidlo nepojízdné, můžete si poptat Super Sousedy na odtah. Pokud Vám nepomůže oprava auta, můžete se na nás obrátit i s asistencí při koupi nového auta. To vše zvládnete sjednat na SuperSoused.cz za pár minut.

Asistence pro seniory

Pomáháme seniorům zajistit si z pohodlí domova asistenci pro domácnost. Parťáka na doprovod k lékaři i pečovatelskou službu. Prioritou je vždy pomoci Vám na místě a v čase, který si sami vyberete. Navíc máte možnost se podívat, jak naše Super Sousedy hodnotili ostatní zákazníci a vybrat si tak toho pravého.

Pomoc s domácími mazlíčky

Jedete na dovolenou a nemá Vám kdo hlídat Vaše domácí mazlíčky? Nebo nestíháte z práce vyvenčit svého pejska? Máte doma aktivního zvířecího kamaráda a nemůžete si časově dovolit chodit na výcvik? I s těmito službami Vám pomůžou naši prověření Super Sousedi.

Navíc jsme pro Vás rozšířili i stávající služby, např. o tapetování, práci se sádrokartonem nebo pomůžeme s nastavením oken.

Nezapomínejte, že na SuperSoused.cz vždy dostáváte konečné ceny.

Zadejte si zakázku a během pár minut Vám začnou chodit nabídky našich Super Sousedů.

Komentáře