Jaký byl rok 2016

SuperSoused.cz bilancuje. Jsme rádi, že jste s námi v novém roce. Jak se nám společně dařilo v tom minulém? A co máme nového?

 

Rok 2016

Během roku nabídlo přiložit svou ruku k dílu v Praze, Brně a Bratislavě (tu všude už Super Sousedé jsou), více než 2000 kutilů, u kterých lidé poptali téměř 12 000 zakázek. Nejčastěji se jednalo o instalatérské práce, vrtání a skládání nábytku.

Naši zákazníci si díky tomu obvykle mohou vybrat až ze čtyř Super Sousedů, kteří pro ně mohou daný úkol vykonat. Nejvíce zadaných zakázek se objevilo několik dní před Vánocemi, kdy jich během dne přibylo 78. Zákazníci ale obvykle potřebovali pomoc nejčastěji v pondělí a v úterý od 10 do 12 hodin.

Nejrychleji zrealizovaná zakázka trvala lehce přes hodinu a půl od zadání po realizaci a jednalo se o odvezení ledničky do sběrného dvora. Většina zadaných úkolů a realizací se pohybuje do 1000 Kč, ale objevují se i poptávky po základních stavebních pracích v hodnotě okolo 20 000 Kč.

Nedílnou součástí našeho projektu je hodnocení jednotlivých Super Sousedů. A jim na něm opravdu záleží. Více než polovina ze Super Sousedů má ze všech zakázek nejvyšší, pětihvězdičkové hodnocení a téměř 90 % má průměrné hodnocení více než 4 hvězdičky.

Co nejlépe hodnotí zákazníci? Hlavně na dochvilnost, odbornost, komunikaci a samozřejmě cenu. Nejpilnější Super Soused loni zrealizoval 161 zakázek a stále má nejlepší hodnocení.

 

Co nás čeká letos?

Hned na začátku roku rozšíříme nabídku služeb. Postupně přibudou opravy aut, krejčovské práce, pomoc seniorům nebo hlídání domácích mazlíčků. A plánujeme také rozšiřování do dalších měst. V Česku se můžou těšit Hradec Králové a Pardubice, Plzeň, Liberec nebo Olomouc. Na Slovensku bychom se rádi dostali do měst jako Košice, Banská Bystrica a Zvolen, Nitra nebo Žilina. Na přelomu roku 2017 a 2018 plánujeme expanzi do Berlína a případně do Vídně.

 

A ještě nejžhavější novinka

SuperSoused.cz je na Fundliftu. Chceme růst, a proto jsme se rozhodli ucházet o investici 4,5 miliónu Kč. A i Vy nám můžete pomoct a investovat.

 

Komentáře